eywallah ta bu kısımda ınsanlar para kazanıyorlar ucretsızde arkadasların yardım ettıklerı benım de ettıgım oluyor
fakat beles ıs yaptırmaya calısan ınsanlar oldugu surece elbette ucretlı olucaktır bır cok yardım. sıgara almaya gıttınızde 5 kurus eksık dıye satın alamazken urunu burada ınsanların bılgı bırıkımlerınden bedava olarak faydalanmak mumkun olmasa gerek degıl mı ?
madem etıcaret yapıcaksınız ucretsız yaptırdıgınız ıslerde karsı taraf sunucuza zararlı yazılım atarsa ne olacak ? tum musterılerınızı sızın adınıza dolandırsa
ucuz etın yahnısı yavan olur derleken bedavanın nasıl olur acaba ?
sahur sahur kımsenın kalbını kırmak ıstemedım ama dusuncelerımı dıle getırdım kırıldıysanız hakkınızı helal edın lutfen
Uzun uzun yazmıştım ama silindi. Kısacası şöyle ufak bir sorun için uyanık insanların başıma üşüşmesi hoşuma gitmiyor. Para ödemek mesele değil, insanlar kötü niyetliyse istersen paranı savur yine yapacaktır yapacağını. Bak aşağıdaki arkadaşım sağolsun yardımcı olmuş. Böyle bir şey için bahsettiğim türden insanlarla muhattap olmak istemiyorum. Gerektiği zaman gereken işlere parasını öder yaptırırız hocam, bu yaptığımın cimrilikle alakası yok, bilesiniz. Saygılar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:48:51 -->-> Daha önceki mesaj 05:47:20 --
catalog\view\theme\journal\template\common\header. tpl
placeholder="<?php echo $text_search; ?>"
kodunu aratın, direk "" arasına istediğinizi yazın.
Teşekkür ederim.