Ya kafanızı çok şişirdim ne olur kusura bakmayın. Son olarak diyelim ben haberleşme okudum, burada okudum elimdeki diplomalar
Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı
Marmara, İstanbul vs. Üniversitesi Elektronik Haberleşme Teknolojisi
bir de ben dgs ile mühendislik okumak istesme şansım var mı, ek olarak da tekrar ygs lys girsem 4 yıllık başka üni. tercih edip oradan da diploma alabiliyormuyum ?
Atatürk Üniversitesinde açıköğretim fakültesinde okumuş oluyorsun, yani sınavlara vizede internetten finalleri sınav yeri hangi okuldaysa orda giriyorsun.
Söylediğin iki diploma sahibi oluyorsun, daha sonrasın dgs başvurusu ile mühendisliğe geçebiliyorsan (dgsde o bölüme geçiş yapabiliyorsan) geçer ve 3. sınıftan okursun. Seneye tekrar ygsye girersen anadolu üniv. aöfte bir bölüm seçebilirsin. Hatta aynı anda 4 bölüm okuyabilirsin. (1 örgün, 3 açıköğretim bölümü)
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 04:30:44 -->-> Daha önceki mesaj 04:23:08 --
Konuyu yatay geçiş ve ikinci üniversite ana başlığı olarak sabitlerse moderatörler, yerleştirme sonuçlarının ardından herkese sağlıklı olarak yardımcı olmuş olabiliriz.