Arkadaşlar, tamam kimse tepki göstermekten başka birşey yapmıyor fakat şu var ki bu kadar büyütülecek bir ülke değildir İsrail!...
Bunlar yıllardan beridir bugünlerin hayalini kurarak temelini oluşturarak yaşamış bir millet. Herşeyi önceden planladıklarını herkes çok iyi biliyor.
Oyunu kuralına göre oynamak gerekiyor. Çok geç kalınmış sayılmaz, sadece pratikte gerideyiz. Bildiğim kadarıyla 1,5 milyar Müslüman var, adam olup birlik olsalar inanın bana, ne İsrail kalır nede amerika. Nede kıcı kırık Merkel!.
Bunlar sadece Müslümanların hiçbirşey yapmamalarından faydalanıyorlar. "Bana dokunmayan yılan bin yaşasın" politikası!. Allah haksızlık karşısında susmamamız gerektiğini defalarca ifade etmiş. Birlik olmadan beraberlik kurulmadan bu kan durmayacak.
Yahudiler kadar birbirimize bağlı olsaydık şimdi Müslüman Birliğimiz vardı ve bütün Arap ve Müslüman ülkeleri bu birlik altında büyük bir imparatorluk kurarlardı, bu şekilde değil amerika bütün ülkeler bir araya gelse bile bu kadar ileriye gidemezlerdi.
Benim gördüğüm tek sıkıntı şudur; Birlikten yoksun bir ümmetiz! (Nokta)