Hocam bence çocuğunuzuda alın gidin tatiliniz zehir olur sonra sizin ve eşinizin aklı hep çocuğunuzda olacağı için tatilden bişi anlamazsınız bence bu fiyatlara yaz sezonu türkiyeyi pek tavsiye etmem
Yorumlara bakılırsa çocuguda alacaz zaten ücretsizmiş herhalde 4 yaşı için.
Akdeniz Ege Neresini düşünyorsunuz?
Hocam güzel bir yer olsunda isterseniz afrika olsun
Merhaba,
Antalya Voyage Sorgun, mutlaka gidilmesi gerek yerlerdendir, zira her yıl gitmekteyim mükemmel bir tesistir.
Resimlerden baktım muhteşem bir yer teşekkür ederim peki ne kadar gidiyor her yıl ortalama
Bütçenizi belirtirseniz burada turizm işi yapan çok arkadaş var yardımcı olurlar mutlaka, belki r10 indirimi bile yaparlar
indirim kodu: r10 :d bütçeyi acıkcası fark etmiyor ancak günlük kişi başı indirimli olarak olursa 60 70 tl yi gözden çıkartırım
Kartepe'ye gidin hocam 2 gunlugune gittim 10 gun kaldım valla temiz hava yemekler süper hizmetleri 10 numara.
Hocam ama kışın gideceğimizi desem terliği yerim kafama
çocuğunuz olmadan çıkacağınız ilk tatilse, çocuğunuzu sizinkilere bırakma fikrinden vazgeçmenizi öneririm. Çocuğuyla tatile çıkan pişman, bırakıp eşiyle baş başa çıkan bin pişman. Eğer maddi durumunuz yeterliyse, Bodrum Voyage hoteli ya da Cornelia Diamond ın otellerini, çocuğunuzla da yapabileceğiniz şahane bir tatil için öneririm.
Arkadaşta acıkladı resimlere baktım güzel bir mekan teşekkür ederim hocam
Nasıl bir yer arıyorsun hocam
evli çift olarak düşün hocam güzel bir mekan olsun