Konu Günceldir arkadaşlar.Satış sanalpazar üzerinden değil önce ödeme sora ürün olarak yapılacaktır.Yada isteyen gelip elden alabilir.Ürünü alırsınız bozuk çıkar şikayet edersiniz geri ödemeyi yapıcagımdanda emin olabilirsiniz ve ödemeyi yapmanın dışında beni şikayet edip banlatabilirsinizde sesimi çıkarmıyacak derece güveniyorum (çünkü şuan hala kullanıyorum ben bu ürünü aktif bir şekilde sistemimde çalışıyor) ciddi ve samimi bir şekilde söylemek gerekirsede ben aslında bu kadar uygun fiyata verdigim için önce çevreme çevremdeki kişilere elden satmayı düşünüyordum bu ürünü (çünkü harbiden saglam bir sistem ve uygun fiyata veriyorum) ama çevremde ihtiyacı olan kimse yok.

velhasıl kelam söylediğim gibi Video ve resim isteyen olursa kendi serverima orginal boyutta yüklediğim için P.m olarak gönderebilirim linkleri.P.M atmanız yeterli.

Not: Ürünün resimleride videoda 3-5 gün önce çekilmiştir.Resimleri bilgisayarınıza çektiğinizde özelliklerine girerek ne zaman çekildigini tarih ve saat olarak görebilirsiniz.