Merhabalar başlıkta da belirttiğim gibi Fransa Lokasyon Linux Reseller aranmakta genelde bu tür paketlerde disk ve trafik limitlendirilmemiş olduğundan bunları rakamsal olarak yazma gereği duymuyorum.
Özellikle cevabını almak istediğim ve olmasını istediğim özellikleri belirticem hizmeti sağlayabilecek firmaların konu altından veya özelden geri dönüşlerini bekliyorum.
Şuan yeni oluşmuş ve halende geliştirilmesine devam edilen bir topluluk sitesi mevcut özellikle bu site için avrupa lokasyon arayışı içerisine girdik ,şuan Türkiye lokasyon kullanmaktayız bir kaç ay sonra 1 senemizi doldurup burdaki hizmeti sonlandırıcaz.
Öncelikle aranmakta olan pakete requirements-test dosyası gönderilip sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını görmemiz gerekiyor.
Bunun dışında şuan ki en muhim konu üyelik sonrası gitmesi gereken aktivasyon maillerinin özellikle microsoft mail servislerine gitmemesi buda paylaşımlı ip kullanımın sonuçlarından biri olarak karşımıza çıkmakta.
Hizmeti alacağımız yerden özel ip temin edilebilir olması ve spf kaydı konusunda bizi yönlendirmesi veya bizim için bu işlemi tamamlaması gerekmekte.
Sonuç olarak yukarda ki gibi bir mail sorunu kesinlikle yaşanmaması lazım ciddi anlamda üye bazında sorunlar yaşanıyor!
Fransa lokasyon tercih sebebi Anti-ddos korumasının ücretsiz sunulması verilecek hizmetlerin hepsinde bu özellikle vardır diye düşünüyorum eğer olmayanlar varsa bunu belirtsinler yarın başımıza ne gelir bilinmez biz işimizi düzgün yapalım.
Yukarıda anlatılanlara ek olarak Özel Ns kullanımı açık olmalı.
Tercih noktasında eski ve müşteri yorumları fazlaca olumlu olan firmalar tercih sebebi olacaktır.
Fransa lokasyon ilk planda aranacak istenen paket bulunamazsa farklı avrupa lokasyonlarda değerlendirilebilir.
Saygılar.