EA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istanbuldasın html ve css in çok iyi iş vermiyorlar sana.. gülerim
html ve css yeterli olmuyor hocam varsa bildiğiniz bir iş talib olabilirim

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:48:54 -->-> Daha önceki mesaj 16:29:13 --

TheWebmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
HTML/CSS biliyorsan, saati 3 TL'den niye çalışıyorsun?
html css ile ilgili değil yaptığım iş hocam
WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 8 saat boyunca kendin özgün icerik girişi yapıyorsan, aç kendine birbirinden farkli 8 sektörde site hepsine 1 er saat içerik gir, bu paranın mislini kazanırsın.

Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...
aynen hocam onu araştırıyorum
sineperde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öğrenci için gayet iyi para bence, bir asgari ücretli ( 30 gün adamın burnundan getiriyorlar üstelik) evi geçindiriyor 800 tl ile buna yakın para hemde zahmetsiz yol parası yok.Bence devam et, zamanı 3'e bölsek 8 saat uyku 8 saat iş 8 saat de kendi işlerine ayırırsın gez dolaş ders çalış internette ek iş yap bu saatte
doğru diyorsunuz hocam çok sağolun
SinneR38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Serinturk nickli arkadaş çok güzel izah etmiş. Ne de olsa elin işi kendi işin olmadıktan sonra olduğun yerde sayarsın yinede oturduğun yerden bilgisayar başında o parayı alıosan senden iyisi yok demektir. Buna ekstra olarak çalışma saatlerinin dışında hemen kendine siteler aç onlara da günlük konu ekle bir yandan maaşını alırken diğer yandan kendi sitelerini iyi yerlere getirerek ordanda kazanç sağlarsın bir yandanda hafta sonları youtube video işine girdiğin zaman daha çok kazanırsın. Sabah 8 aksam 8 çalışıyorum ben evlere kanepe baza götür gel yinede senin kadar alamıyorum aman kıymetini bil Allaha şükret

Sent from my iPhone using Tapatalk
Allah kolaylık versin sizede hocam çok haklısınız şükretmek gerek
serinturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az once bir cukur kazip icini cimentoyla doldurmamiz gereken bir is vardi.
Cukur 150x300gibi bir alan zaten sıcak yetmezmis gibi kazdik kumu kardik dolduruyoruz 2 saat ugrastik kazma kurek ağır istir bide biz bilmeyince daha zor oldu. Velhasil diger arkadas gidip 3 adet kucuk su alip marketciye sunlari yaz deftere de simdi elim camur cebime atmayim is bitince getirip oderim demis.
BUnu goren patron marketccye bundan sonra kimse parasini vermeden marketten bir sey almasin demis. Ki bu arkadas sirf dun 200km ye yakin yol yapti kendi sahsi araciyla bu is icin yaptigi km leri hesaplayacak olursak binlerce km yapacaktir patron da bir kere olsun doldur depoyu drmemistir...
Velhasil El isi yeterince zor. Oturdugun yerden para kazaniyorsun Allahına sukret bence.
Şükretmek çok önemli hocam çok doğru söylüyorsunuz