mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu belirteyim, alışana kadar çok zorluk çekecek. Şimdi adanalı arkadaşlar savunacak biliyorum ama adana'nın arka sokakları biraz karışıktır. Adana'da arka sokaklara mümkünse hiç gitmesin. Genelde merkezi yerlerde takılsın derim. Ayrıca iyi bir cevre oluşturması'da şart olacak.

Adana'da tek başına üstelik sessiz bir kız ise ezmek isteyen çok olacaktır. Ayrıca ne yazık'ki adana'da xxx ürün kullanımıda yaygındır. Kısacası alışırsa Adana cennet alışmazsa cehennem olacaktır.

Son söz ben mersin'de yaşıyorum ve kız kardeşim adana'da üniversite kazansa yemin ederim göndermem. Çünkü kız kardeşimi biliyorum orada yapamaz. Bu tamamen yiğeniniz ile alakalı bir durum.
Mersin'de yaşayan Adana'lı olarak savunmaya geçme ihtiyacı gördüm. Kızın dağlıoğlunda ne işi var. 20 sene yaşadım ben bile gitmedim hiç. Ondan sonra Mersin'in siteleri ile demirtaşı çokmu temiz. Kızkardeşini oralara gönderirmisin?? O zaman mersin'dende taşının hatta bir ada satın alın insanlardan izole bir şekilde orada yaşayın Pislik insan her şehirde var. Ne kadar kürt var Mersin'de yaşıyorlar.

Ayrıca arkadaşım gördüğüm kadarıyla kızlar özellikle önyargıyla geliyorlar ama dışardan öyle değilmiş diyorlar. Evlenip Adana'da kalanda var. Elektrik elektronik mühendisi arkadaşlarım var karı koca, kız denizli'den geldi. Şimdi evliler Adana'da yaşıyorlar.

Ha arkadaş arka sokaklar demişte arka sokaklardada adam kesip yemiyorlar. Yolunda yürüyeni çevirip taciz etmezler herhalde.

Adana'ya geldikten sonra size iyiki gelmişim diyecek göreceksiniz. Adana bir kere dediğiniz kadar kötü olsaydı bu kadar ünlü çıkmazdı. Ne kadar sanatçı yazar şarkıcı varsa Adana'dan çıkmıştır. Daha geçen hafta arkadaşım uzun metraj film çekti. Kısa demiyorum uzun metraj kendi imkanlarıyla hemde. Gitar çalmayı bilmeyeni dövüyorlar. Daha uzatababilirim neyse bilmiyorsanız yorum yapmayın Mersin'liler özellikle kendi şehrinizdeki kürtlere bakın birde ben mersin kadar insanları bozulmuş bir şehir görmedim. Yalan söylemeyi marifet sanıyorsunuz. Kimse borcuna sadık değil. Esnafların hepsi sahtekrar ve yalancı.