Merhabalar Arkadaşlar !
Sürekli vakit buldukça forumda bazı tecrübelerimi paylaşıyorum.Bunları adını vermek istemediğim birçok forumda millet paralı anlatır.Ancak bizim de farkımız bu olacak inş.
Her neyse ben konuya geri döneyim.Şimdi diğer konularımda size hep balık tutmayı öğrettim.Ancak bu sefer size balina vericem
Arkadaşlar internette ASMR diye bir sektör var.Bu sektördeki videoları yüklediğiniz zaman hemen çok iyi izlenim alıyor.Çok kısa sürede aboneleriniz artıyor.Ayrıca tbm de her daim 0,10 en az olmak üzeredir.
Bu sektörün en önemli artılarını şöylece sıralayalım.
1)Çok kısa sürede iyi izlenim
2)İyi düzeyde tbm ve reklamlara tıklanma(To ve TBM)
3)İzleyicilerin sürekli abone olması
4) Sonuç olarak iyi kazanç
Şimdi gelelim bu videoları nasıl yüklücenize.Arkadaşlar youtube a aşağıdaki listedeki anahtar kelimelerden herhangi birini yazın aratın.Çıkan videolardan kafanıza göre seçin.Ancak çok abonesi olan kanallarını seçmeyin ki telif yemeyin hemen
Videoları indirip hafif karartma bile yapsanız ünlemde kesin geçiyor.50 videodan 4,5 tane takılabilir.Ama render yapmadan yüklemeyin.Öyle videoyu çok değiştirmenize çerçeve vs. eklemenize gerek yok.Hafif bir karartma yapsanızda yeterlidir.
Tüm bunları yapıp render aldıktan sonra videoları başlayın kanala yüklemeye.Para kazanmalarını 1 gün sonra açmanızı tavsiye ediyorum.
Bu şekilde her bir kanal 20 video atsanız 50 kanal açsanız inanın günde 20,30 tl rahat kazanırsınız.
Unutmadan diyeyim mutlaka videoları yoruma,oylamaya vs herşeye kapatın.Çünkü videoyu izleyenlerden bazı kişiler videonun asıl sahibini yorumda etiketleyerek bildiriyor ya da videoya küfürlü yorum yapıyor.
İşte O Altın Anahtar Kelime Listesi
asmr,
asmr massage,
asmr haircut,
asmr whisper,
massage asmr,
gentlewhispering,
asmr binaural,
asmr tapping,
asmr makeup,
asmr sleep,
asmr eating,
binaural asmr,
heather feather,
asmr sounds,
asmr hair,
asmrrequests,
asmr head massage,
whisper asmr,
asmr exam,
asmr gentlewhispering,
head massage,
heather feather asmr,
asmr heather feather,
haircut asmr,
asmr ear,
asmr scalp,
tapping asmr,
sleep asmr
Arkadaşlar benimde bizzat kullandığım yöntemlerden bir tanesidir bu.Kendi keşfettiğim anahtar kelimeler,ünlem geçme ve taktikleri size anlattım.Gerisi sizde.
Son olarak bu sektörün bir kötü yanı var.Bazen bazı kanallarınıza üst üste telif gelebiliyor.Bu nedenle kanalınız kapanbilir.Benim size bu aşamadaki tavsiyem kapanmalara hiç aldırmayın.Çünkü eklediğiniz videolar çok hızlı izlenim ve kazanç sağlıyor.Kanal kapandıkça siz yenisini açın tekrar videoları yükleyin.
Yapamazsanız da yardımcı olurz konu altında.
Konu kaynağı çok daha fazla orjinal yöntemlerin anlatıldığı forumumuzda.Herkesi aktif kullanıcı olarak bu kaliteli foruma bekler ve paylaşımlarını destekleriz.
Kaynak:
http://ytdestek.com/adsense-bilgi-de...ol-kazanc.html