Merhaba arkadaşlar ,
Benim kişisel bir blog tarzı sitem var , fakat içerik girmek zamanımı alıyor . Şöyle ki ; Ben bu sitede kendim öğrenip yazdığım basit C# uygulamalarını , kaynak kodlarını ve resimli anlatımlarını paylaşıyorum. Fakat domainimden dolayi biraz kişisel değilde kurumsal gibi duruyordu .
Bu yüzden bende adimsoyadim.info olarak kişisel bir blog açmaya karar verdim. Benim buradaki asıl amacım blogu bir günlük tarzında kullanmak . Mesela bu blogta yine programlama konu anlatımlarını paylaşacağım öte yandan , izlediğim film yorumları , müzik önerileri , oyun incelemeri vs. vs. tamamen kişisel paylaşım yapmak istiyorum .
Peki bu siteme hit çekmek için önerileriniz nelerdir ? Daha önceki sitemde ilk çalışmam olduğu için hitlerim şuanda günlük maximum 15-20 oluyor . Profesyonel bir çalışma yapılmadı. Fazla bir içeriği de yok 25 - 30 yazı civarında fakat hepsi özgün bana ait.
Bu hataları tekrar yapmamak için görüş ve önerilerinizi belirtip bana yeni kişisel blog sitem için yol gösterirseniz memnun olurum .
Teşekkür ederim , hayırlı geceler