LeloucH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu arkadaşlar bu konuda ne biçim mesajlar var. Siz kimsiniz de milleti sevdiği, yaptığı şeyler üzerinden yargılayıp görmemiş, cahil hatta kanı bozuk diyorsunuz ? Arkadaş yazıda ilk önce bunu yapan erkek görmedim diyerek cinsiyetçilik yapmış sonra düpedüz yapan bütün kızlara hakaretler yağdırmış. Sana mı soracaktı ne yapacağını ? Beğenmezsen arkadaşlığından çıkar zor mu? Ulan hadi diyelim internete yemek fotoğrafı atan kız arkadaşınız var adam yazısında bildiğin küfür etmiş arkadaşınıza.

Böyle terbiyesizlik olmaz herkes işine baksın, kimse kimsenin yaşamına karışamaz.
PesimisTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir taraftan Allah, kitap diyorsun diğer taraftan Allah'ın kuluna küfrediyorsun. Sen kimsin efendi. Edebini takın önce.
Gündeme getirdiğin konudan bende hoşnut değilim fakat şuan gözümde o insanlardan daha da değersizsiniz. O insanlara sövecek kibiri, böbürlenmeyi size kim veriyor ?
Çok kafana takılıyorsa yukarıda arkadaş bahsetmiş arkadaşlıktan çıkarırsın Allah'a havale edersin
HappyDerya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum , sen kimsin ki Yemek Fotoğrafı paylaştı diye insanlara küfür ediyorsun ? Bu insanların Abisi , babası seni dışarıda gördüğünde ne yapacaksın ? Bu cesaret klavyeden mi geliyor ?

Moderatörün konuyu silmesi , forum sağlığı adına iyi olacak
Yorumlar için teşekkür ederim. Çok boş yorumlar ama gaza gelmem merak etmeyin. Doğru yolda olduğumu daha çok anladım üçünüz sayenizde.