Kısa bir süre içerisinde aynı kategoride bir kaç siteden link ve tanıtım yazısı alacağım. Bunun bir faydası olur mu? veya başka ne yapmak gerek?
Yukarıda ki konuya istinaden yazdım.Varsa fikirleriniz ya da önerileriniz yazın bizlerde öğrenmiş oluruz.
Saygılar.
Ne yapman değildi ne yaptıklARIMI sizeşöyle kısa özetleyim öncelikle.
Bir bucuk hafta önce bir siteactım.Şuan hiti en düşük 50 -150 arası birşey...
30 tane googleplus hesabına 10 tane tumbrl ve 15 tane de linkedin hesabına otomatik gönderim yapıyor.
Kendime aitolan 10-15 er adet flickr,pinteresent,facebbok ve twitter gibi yaklasık 10 tane sosyalağa her gün gönderim yapıyorum ve bu hesapların profileriniaktifleştiriyorum.Mesela a hesabıma bir bağlantı atıyorumdiğer kalan 9 hesaplada beğeni paylasım ve yorum ile aktifleştiriyorum....Ve bu profilleri addme fastta üye kasıyorum.
Sonra hem sosyal ağları hem de sitenin rss ni friend feede bagladım 15 tane friend feed hesabı.
3 tane video platromuna hesapacıp günlük video atıyorum.
1,5 haftada toplam 5-6 tanıtım yazısı aldım.
kaliteli sitelerden profil backlin oluşturuyorum. ve bir kaç işlem daha . En önemlisi her gün en düşük 2-3 makale ve 250-300 kelimeden oluşuyor ve bunları da video ve resimlerle zenginleştiriyorum.
Site içi seo çok önemli ben kategorilere bile etiket sistemini koyuyorum ve atıyorum Tesettür Giyim diyekategorim var acıklama kısmına en az 150-200 kelimelik makale yazıyorum yani acıklamayıda tesettür giyim yapmıyorum...
Tabi daha çok ayrıntı varda,anlatmakla bitmez.