Yemin ediyorum yorumlar komedi adamlar 720 TL Beğenmiyor hemde evden çalışıcak yahu ben dönercide çalışıyordum düne kadar günde 30 TL Tam 11,5 saat hemde, canım çıkıyordu ondan öncede 12 saat haftada 190 TL çalışıyordum...Bazılarının Türkiye`deki asgari ücretten haberi yok sanırım
Arkadaş hem evde çalışıcak hemde ayda 720 TL öyle bir iş varsa hemen bende başlıyayım gayet güzel dostum hiç canını sıkma şimdi yapman gereken sadece ben bu aldığım parayı nasıl katlarım olmalı..
Kendine 1-2 tane site aç legal yada illegal onlarada arada özgün içerik gir hem çalışmış olursun hemde kendi işini yapmış, emek verdinmi zaten yükseliceklerdir maddi yönden kazanç sağlamaya başladınmı dahada rahat edersin..
Sen bu 720 TL sermaye olarak düşün al şapkanı önüne araştır düşün, taşın elbet kendine bir yol bulursun..
Bu senin için iyi bir fırsat emin ol bu sıcaklarda dışarda çalışmak daha zor 77 kilo girdiğim işe 2 haftada 70 kilo düştüm sen düşün gerisini işin değerini bil hayırlı olsun
valla dediklerinizden sonra kendimi kötü hissettim ama hocam işte bilgi para ediyor malesef şartlar böyle
hocam , valla şöyle söylüyeyim.
Kendi Kabuğunu kırıp , açıl derim..
başlayacağım hocam zaten birkaç fikrim var
Ben 16 yaşındayken aylık 75 liraya günde 12 saat çalıştım (Cumartesi dahil) bazen ücretsiz mesaide oluyordu. Haftalık da demiyorum aylık. Haftalık 18,75 TL
Yaşını bilmiyorum ama bence çalışmalısın. Ben paranın kıymetini anladım , kendim uğraştım daha fazla kazanmam için bir yol oldu bana.
Yarınımızın garantisi yok Allah hepimize iyi işler nasip eylesin ama şimdi bu iş de çalışırsan belki kibirini terbiyelersin. Yarın zor durumda kaldığında bu maaşa çalıştığında gocunmazsın.
Ben 22 yaşındayım , aylık 75 liraya çalışmak bana neler kattı neler

))
Hocam bilmiyorum sizde çok ucuza çalışmışsınız ben 10 yaşında cd satardım pazarda günde 20 lira kazanırdım açıkcası
Haftalık 200 lira bari olsa hocam; bence maaşı tekrar konuşun.
Çünkü bildiğiniz gerçek iş bu.
Bir süre daha çalışayım konuşacağım hocam daha 1 ay olmadı