Ben bişey demiyorum sadece konu iyi okumanızı tavsiye ederim hemen atlamayın bence herşeye okumanız yazmanız varsa bidaha okuyun;
Merhaba Arkadaslar Artık Herkesin Domaini Ucuzdan ve Güvenilir Olsun Diye Herkese 2 Adet Domain .Com , .Net , .Org , .Biz , .İnfo 1 Adet 3 TL 2 Adet 5 TL!
Okuma yazma geçen ay öğrendim de sen çok mu uyanıksın acaba?
https://www.r10.net/1069335520-post51.html
Konu Cyber23 tarafından (Bugün Saat 00:26:15 ) değiştirilmiştir..
Sen değiştirsen de moderatör görebiliyor bunu. Kıvırma payı bırakmana gerek yok. Başımıza geldi biliyoruz çalıntı kartla aldı adam. Kanıtla diyoruz yok. Neyse moderatör baksın bakalım diğer uzantıları nasıl alıyormuşsunuz. Kötü kokular alıyorum göreceğiz bakalım.
Nw sitesinden herkes bu fiyatlara domain reglemiyor mu ? Hatta 2 TL satan vardı yanılmıyorsam arkadaşın biraz fazla üzerine gidilmiş konuda yani varsa şüpheniz moderatöre report edip geçersiniz direk hemen itham etmek yanlış olmuş kimse burda kimsenin babasının oğlu değil önüne gelene dolandırıcılık damgası yapıştırılamaz kimsenin buna hakkı yok...
2TL'ye kayıt edenler Tv uzantısını mı ediyor hocam? Kimseye yafta yapıştırmıyoruz sadece kanıtlasın ki bizde alalım. Tv uzantısını 3TL'ye satıyor bu arkadaş. Şimdi o mesajını değiştirmiş ama moderatör görür nasılsa. Report ettim zaten. Daha önce birileri böyle damga yapıştırdığında bende aynısını diyordum da adam 10 kişiyi tokatlayıp gidince bakakaldım bende 80TL kaptırmıştım. Arkadaşa sadece kanıt diyorum ama üsteledikçe üsteliyor ben *********** demiyorum o fiyata nasıl tv uzantısı satabiliyor diyorum. Satıyorsa alacağım çünkü o yüzden irdeliyorum alıp silinmesini istemiyorum.