Hocam söz konusu nedir bilmiyorum fakat aldıklarımın hepsine sorabilirsiniz bir sorun yaşanmadı yaşanmazda kimseye zorla bana güvenin demiyorum kimseyi dolandırdığımda yok.
Hocam sizin gibiler sanki konu bekcisi konuyu açanın konusuna damlayıp baltayıp çıkıyorsunu hoşunuzamı gidiyor bilmiyorum şuana kadar aldıklarımın hiç birtanesi şikayetçi olmadı sizin gibiler ne hakla bunu yaptığınızı anlıyamadım.Lütfen konumu baltalıyacağınıza özel mesajdan bana sorabilirdiniz zorla birşey satmıyorum istiyen alır istemiyen almaz.R10 8 Gündür geldim forumdan soğudum.
Arkadaşım niyetim konunuzu baltalamak değil. Sizin gibiler diyorsun da bizde sizin gibilere çok para kaptırdık. Adam geldi İHS'den domain kaydı yapıyorum şu kadara dedi topladı parsayı çalıntı kart çıktı. TV uzantısını nasıl o fiyata alabiliyorsunuz diyorum bende zor birşey değil ki mod bağlanacak teamviewer da 3tl altına aldığınızı belgeleyin dedim yani. Yabancı bir site varmış birçok kredi kartı bilgilerini satıyormuş herkes böyle yapıyormuş vs. Kanıtlamamak için nedir bu çaba onu anlamadım kanıtlayın diyoruz size ki bende alacağım birçok kişi de alacaktır. Tv uzantısını bu fiyata yapıyorsanız birçok alım yapacağım ve arkadaşlarımı da yönlendireceğim.