google chrome'a 'twitter takipçi satın al', 'twitter takipçi satın alma' 'twitter'da takipçi satın almak' yazınca 80.000-190.000 arasında sonuçlar çıkıyor.
küçük sayılar bunlar. yanılma payıyla söylüyorum, kendi tecrübeme dayanarak; içinden bu ifadelerin geçtiği 8-10 tane özgün makaleyle bir deneyin şansınızı önce, işe yarayabilir bu kadar sonucun içinde. 200-250 kelimeden aşağı olmayan yazılar hazırlayın. twitter takipçi satın al, twitter'da takipçi satın al, twitter takipçi satın almak, twitter'da takipçi satın almak, takipçi satın alma...gibi ifadelerden birini iki kere geçirin yazılarda, diğerlerinin 1-2 tanesini de birer kere. yazı özgün, düzgün ve mantıklı olsun. yazılardan birbirine link verin. benzer isimli 2-3 de blog açın, onlara da böyle yazılar ekleyin. bloglardakiler daha kısa da olsa olur sanırım ama daha kısa yazarsanız anahtarını etiketini de ona göre ayarlayın. hep aynı ifadeler olacak, biraz kasar ama yazılır.
ha, ben takipçi satın alır mıyım, kesseler almam.

1000 tane bu tarz ziyaretçi yerine 200 tane organik ziyaretçiyi kesinlikle tercih ederim.ama aynı ifadelerin etrafında dönen çok sayıda özgün yazı bu kadar sonucun arasında yukarı çıkar bana göre.