Doğan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeleri kendi adınıza alınmış bir kredi kartıyla mı yapıyorsunuz? Geçmiş yıllarda buna benzer kampanya yapan birisi işlemleri başkasının kredi kartı ile yapmıştı. Ortaya hoş olmayan sorunlar çıktı.

8 günlük üyesiniz, Silver üyelik almışsınız. Açıkcası siz ne kadar ben işimi sağlam yapıyorum deseniz de güven konusunda sıkıntı olması gayet normal olmalı bu tür konularda.
Arkadaş haklı. Bende 80TL kaptırmıştım sahte kredi kartı ile alan birine üstüne bile düşmedim nasılsa geri gelmez diye.

Konuyu moderatöre iletiyorum. Bize değil moderatöre kaydettiğiniz fiyattan ucuza aldığınızı kanıtlarsanız ben 10 kadar tv ve diğer uzantılardan alım yapmak istiyorum. Bu fiyata kaydediyorsanız eğer birçok arkadaşıma da önereceğim sizi.

Kusura bakmayın dediği gibi daha yeni üyesiniz ve biz bilmiyoruz bu fiyatlara kaydetmeyi siz nasıl bir kod buldunuz da ediyorsunuz? Tv uzantısı bende ara ara aldım ve bulabildiğim en ucuz Name.com'da 11$'dı. Diğer uzantılarda öyle pahalı fakat siz bu fiyattan yapıyorsunuz.

Darılacak gücenecek bir durum yok ortada. Moderatör teamviewer ile bağlansın sadece ödeme sayfasında 3TL'den ucuza aldığınızı görsün kafi. Yöntem falan belirtmeyin.