Kesinlikle katılmıyorum
Zira 1 ay önce bir domain regledik ve içine full özgün yazılar girdik hatta temasını bile premium aldık ve bir kez daha anladık ki bu premium temaların index hızı ve kalitesi asla tartışılmayacağını !
Hocam ne demek istedin? Cümle devrik olmuş.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:13:50 -->-> Daha önceki mesaj 22:11:28 --
Ben mesela acikogretimsinavlari.com'u aldım. İşim seo olmadığı için nasıl bir çalışma yapılır da başarılı olunur bilmem. Keyword deyimi ile örtüştüğü için çalışma yapılırsa başarılı olunabileceğini düşünüyorum.
NoterBul.Com aldım. Bu alanda gerek web sitesi olsun gerekse akıllı telefon ve tabletler için bir uygulama yapılabilir diye düşünürek aldım.
Mesela filmiizleburadanhemdehd.com gibi bir domain almak saçma olur. Ama bütün keywordlar var içinde. film-izle-hd gibi. Ama sektörde rekabet şansın ne ona da bir bakmak lazım. Ya da neden o kadar daha düzgün ve bir sürü çalışma yapılmış site varken senin sitene girsinler. Arama da ilk sayfada çıkabilecekmisin yapacağın SEO vb. çalışma ile?
Her alanda tam keyword bulamıyoruz. Ondan dolayı keyword'e yakın domain alıyoruz. Aynı şekilde başka bir firmadan reglediğimiz domain ile beraber yürütülüyor çalışma sektör rekabetide hemen hemen aynı ama gel gelelim bunların domainlerde bir uğursuzluk var sanki.