Merhaba arkadaşlar,
3 hafta önce kadın konulu bir site açtım. Diyet, zayıflama, moda, beslenme, makyaj gibi klasik kadın kategorileri üzerine paylaşımlar yapıyorum. Günlük en az 1 özgün içerik girmeme rağmen 3 haftadır tek bir hit bile alamadım. Bu kategoride rekabet çok fazla zaten. Tüm büyük sitelerin ve haber sitelerinin ek olarak bir de kadın kategorileri var zaten. Merak ettiğim seo çalışması yapmadan, öyle ya da böyle bu site hit alır mı? 3-4 ay sadece içerik girip sonra seo yaptırmayı düşünüyorum zaten ancak merak ettim. Seo olmadan, sürekli içerik girilen bir site günlük 5-10 hit de olsa alabilir mi? Rekabeti fazla bir kategoride elbette. Yorumlarınız neler?
Aynı şekilde rekabeti yüksek bir kategoride 1 ay önce site açtım ve günlük özgün içerik giriyorum, şuan hit yok ve seo yapmadan olacağınada inanmıyorum artık, ama ilk 3 ay sadece yazı girip beklicem.
Yapmayın etmeyin seosuz hiç olur mu

Bir hedefe 3 ayda 6 ayda veya 1 sene belki daha fazla ulaşmak vardır birde erken ulaşmak vardır. Seo sadece link den vs ibaret değildir. Seosuz olmaz