ihtiyaç sahibi arkadaşın köy yardımlaşma derneğinin hesabına toplanacak para. derneğin böyle bişeye yetkisi var. kişisel hesaba da olsa herhangi bir sorun yaşanmaz. cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde o paraya el koyabilecek bi vali olduğunu sanmıyorum. sonuçta amaç belli.
sgk konusuna gelince sadece özel bir hastanede yapılabiliyor bu ameliyat ve karşılanmıyor, anladığım kadarıyla zaten doktora bıçak parası tarzında kayıt dışı bir ödeme de söz konusu.
Sosyal sorumluluk projelerinde para toplanabilmesi Valilik izni gerektirir. Gerekli yerlerden izin almadıktan sonra büyük veya kücük dahi mebla olarak para toplamak yasaktır.
Bu konuda once bir araştırma yapmanızı oneririm, ilerde bir sıkıntı ile karşılaşmamanız adına. Ayrıca SGK bu tür masrafları odeyebileceğini duymuştum. SaglikBakanligi Twitter hesabına mention ile bircok kez tweet atarak ses duyurulması bakanlıgın harekete gecip kişiye yardım edebilmesi veya gerekli amelyatı vs üstlenmesi icin daha mantıklı bir yaklaşım olabilir.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:05:19 -->-> Daha önceki mesaj 21:02:22 --
Bu akşam saat 21:30 da Hastag girilecek. destek olabilecek arkadaşlar varsa lütfen haberleşelim.