He mevzu buysa tamam o zaman hocam alışverişe zaten gerek yok.58 traderi olan birine bende olsam güvenmem 75 tl için.
Yalnız açıkça belirteyim zerre aklımdan ne sana güven nede sanalpazara güvensizlik geçti , tek olayım ürünü ekle kargola 1-2 gün sora gitsin ondan sora onay gelsin bende yeni sistem alıyım o 2 gündede hiç bir şekilde ses alamıyım bilgisayardan.Neyse tekrardan olay güven meselesiyse sizinle bende alışveriş yapamam.
Konu günceldir.58 traderi olan , ürünün resimlerini ve sistem bağlı halde videosunu bile çekmiş birinine 75 tl gibi büyük bi parayı gönderip güvenen birisi varsa iletişime geçebilir.
Hocam sen ürünü satmayı düşünüyorsan 1 2 gün sistemsiz kalmayı kabul etmen gerek. Bazı şeyler hemen istediğimiz gibi olmuyor. Ben 3 gündür ürünü satın almak için peşinden koşuyorum. Dediğim ilk gün açsaydın ertesi gün kargo bendeydi sonra paran hesabına geçerdi. Yani 2 gün beklemeyi göze almayan biri ticaret yapmasın. Ben 1 haftadır ses sistemsiz duruyorum 2 gün beklediniz diye dünya durmayacaktı.
Gelelim trader meselesine 58 traderli biri diye birşey yok. Benim traderim senden fazlaysa kusura bakmada güvenmemem en doğal hakkım. Trader şart değilse sizin için sıradan 3 traderi olan birine ürününüzü güvenip kargolayın.
Ürünü ciddi anlamda satmak istediğini düşünmüyorum. 3 gün olacak bu süre zarfında sanalpazara ilan verip şuan yeni sistemine kavuşabilirdin ki sen direk parayı hesabında görmek istedin.