Bir an iyiki Adanaliyim iyiki Adanada yasiyorum dedim su yorumdan sonra.
Mobil cihazimdan gonderildi.
Gerçekten insanın iştahını açan bir yorum atmış ben bile yerleşmeye düşündüm
Hiç gitmedim ancak sırf mutfağı için sülâlemi alır giderim. Birkaç Adana'lı arkadaşım oldu, güzel insanlardı. Arkadaşların da belirttiği gibi; her yerin sıkıntılı insanları vardır.
Açıkcası adana kebabı çok severim ama birde bunu adana da ye diyorlar

bir gün mutlaka şu kebap için gidicem
Adana'da okuyorum öğrencilerin bulunduğu bölgede sorun yok. Özelden skype adresinizi atarsanız her türlü yardımda bulunurum.
Tamam hocam iletişime geçeriz özel mesaj olarak yolluyorum skype adresimi
marmara bölgesinde büyümüş çukurovadan mezun olmuş birisi olarak şunları yazayım.
-yaz okuluna kalmasın
-yaz okuluna kalmasın
-yaz okuluna kalmasın
o yaz aklıma geldikçe terliyorum
herkesin derdi şu yaz mevsimi oldu

Çok merak ettim bir ara sırf şunun için gidicem birader
Hocam Adana çok sakat, ne yalan söyleyim Türkiye'nin Texas'ı diye boşuna demiyorlar.
konuda %30,%40 bu yorumlardan oluşuyor . Umarım kalan %60 , %70 dir doğru olanlar .
Dostlar,
Adana öyle küçük bir yer değil. Adana'nın bir kaç yerinde sıkıntılar yaşayabilirsiniz
ancak gezilecek ve yaşanacak öyle yerler var ki resim çeksem tatil cenneti sanabilirsiniz.
Adana'nın her bir ucunu bisikletim ile gezmiş biri olarak gece çıkmadıktan sonra, Üniversite ortamı için sorun teşkil eden bir şey yok. O televizyonlarda izlediğiniz yerler teröristlerin yaşadığı yerler. Oralara normal insanlar zaten gitmez. Zaten Üniversitenin bulduğu ortam oldukça güzel. Üniversiteye yakın bölgeler Adana'nın en sakin yerlerindendir.
Birkaç arkadaşın yorumuna istinaden, zaten kız başına Yüreğir, Levent, Dağlıoğlunda işi ne
Bugün olmazsa bisiklet ile bir keşif yapmaya gidelim

Ev durumu vb. durumlar hakkında bilgiler aktarmaya çalışırım. Bulunduğum yer ile mesafe Balcalı tarafı (üniversite) 20 km vardır.
Keşiften sonra yorumlarınızı bekliyoruz
Sıcak Dışında iyidir, Adanalı Bir çok Arkadaşım var, Delikanlıdır. Anlatılan Kötülükler Her Memlekette Var. Bulaşmadıkça Allah'ın İzniyle Kimseye Kötülük Gelmez. Rabbim Yar ve Yardımcısı olsun.
Dualarınız ve yorumunuz için teşekkür ederim hocam
Adam kuzenim tercih yapacak diyor siz kız arkadaşınız diyorsunuz. Tek cümleden belli konuyu okumayıp Adana hakkında hiçbir bilgi sahibi olmayıp yorum olsun diye yorum yazdığınız.
Adana'yı gerçekten gelip gören ne var ne yok bilen kişiler yorum yaparsa konu sahibine daha iyi yardımcı olur bence..
Sevgiliniz demedim , "KIZ ARKADAŞINIZ" dedim.Kuzeniniz'le Eş anlamı taşıyor bu kelime.Bence siz olumsuz bir yorum gördüğünüz için bir anlık sinirle yaptınız bu yorumu.
Benim Adanalı insanlardan hoşlanmamak için kendimce bir çok sebebim var.2 Tanesini yukarıda belirttim.Konu hertürlü yoruma açık nede olsa..
yapmayın hocalarım tamam tartışmaya gerek yok . ben kimseyi yanlış anlamadım . yorumlarınız içinde iyi veya kötü teşekkür ederim .