Merhaba, sporlardan sadece 1ini yapmaya bilirsiniz. Ben de barfiksi yapamamıştım. Oraya gittiğinda heyecandan ne yapacağıni bilemeyeceksin. Sakin olun. Psikolojik test hala devam ediyor mu bilmiyorum ama psikolojik bir teste gireceksiniz öncelikle sonra spor testi. Orada yok ben sporcuyum diyen kendini ovecek tipler var. Bunlara çok takilmayin. Sadece 1 spor dalini yapmayabilirsiniz. Burayi basari ile bitirirseniz sozlu mulakat icin sira bekleyeceksiniz. Sozlu de sizden dogru ve durust olmaniz aranacak. Yok peygamber mi Ataturk mu diye sacma sapan sorular yok. Sozlude cok bilgin veya saf gibi gorunmeyin. Cok bilgin olursaniz da elerler saf gibi gorunurseniz de elerler.
Kara, deniz, hava,j jandarma mi derseniz;
Hava, deniz, kara, jandarma derim.
Samsung Note 2 telefonumdan, çok şık bir şekilde gönderilmiştir.
Yurtdışına gitmeden 2-3 yıl önce KHO mülakatlarını geçip orada okumaya hak kazanmıştım fakat gitmemeyi tercih ettim.
Spor mülakatları;
Sıçrama - Barfiks - Mekik - Top Fırlatma - Koşu
İçlerinden ben de barfiski yapamamıştım o zamanlar 50 kişi içinden max. 10 kişi yapmıştı barfiksi. Hatta bir çoğunun boyu bile yetmemişti barfiks direğine zıplamaya. Spor mülakatları çok zor değil fakat o kadar da kolay değil. Mesela biz 50 kişiydik sanırım 25'i sağlıkta elendi, 10 kişi falan da sporda elendi.
Sağlık testi var, psikoloji testi var. Kendinden eminsen, heyecanlanıp ellerin falan titremezse ve herhangi bir sağlık ya da psikolojik sorunun yoksa geçersin.
Peki 1-2 aklıma daha takılan var onlarıda cevaplarsanız çok sevinirim.

Mekikte eller göğüs üzerindemi oluyor? Topu iki el geriden mi fırlatıyoruz bilgi verirseniz çok sevinirim.