@codeksper Hiç de gereksiz değil, teşekkür ederim.

Değerli yazılımcı arkadaşlar..
html/css/seo/reklam alanlarında ileri düzeydeyim. Tema düzenlemeyi de bilirim. Ama ne istediğimi belirttiğim komple bir iş için teklif istiyorum.
Bütçe meselesine gelince, bütçemi sorgulayan dört beş mesaj aldım. Parana göre site yaparım mantığına karşıyım.
Bütçem 200-300 TL olsa bile, bana kazandıracak bir sistem için 1500 lira da ödenir. Taksitli ödeme hem sana işi verir, hem de bana kolaylık sağlar.
1-Yapacağınız sunum,
2-Verdiğiniz referanslar (referanslarınızda imzanızın olması, kodlara baktığımda düzgün olduğunu görmem)
3-Müşteri olarak bana yaklaşımınız
işi almanız için artı puandır.
Geleceğe dönük bir eleme de sözkonusu burada. Bu işi sağlam yapıp teslim ettikten sonra 4 tane orta çaplı php script projesini de sana artarda teslim edebilirim mesela.

Tam olarak ne istediğimi belirtmiş olmakla birlikte, en kaba tasarımını bile ekledim. Bana sunacağın teklifte "şu özellik de yapılabilir, bu durumda sitelerinize falanca katma değer sağlanır" demen bile önemli bir etken.

Bu bir proje, 100 lira kazanacak olsan bile 15dk oturup bir word belgesinde işi projelendirip bana maille atman bile bir müşteri olarak beni çeker.

Velhasıl..
Yapılacak değerlendirmeler sonucunda "olumlu" bulunan teklife geri dönüş yapılacaktır.