RyuuMiyosaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam arkadaşlar,

Bir siteden yönetilebilir wordpress hostingi almıştım fakat verdikleri hem destek hemde yetkiler sınırlıydı. Tema yüklemeye çalıştığımda ioncube tarzı entegreleri yapmama izin vermiyorlardı.
Şimdi aynı firmadan linux cPanel hosting aldım. Mevcut hostingde phpMyPanel mevcut.
Yönetilebilir hostingimi bozarak ve içerikleri yeni hostinge aktararak aynı alan adım ile nasıl taşıyabilirim bilgisi olan var mı ?
Bu konuda yardımcı olabilecek birisi veya ?
Eski sitenizin mysql yedeğini dışarı aktar şeklinde alın, ftp den bütün wordpres doyalarınızda bilgisayarınıza alın, yeni sunucuda bir database oluşturun, daha sonra phpmyadmin den oluşturduğunuz database e içe aktar seçeneği ile eski mysql yedeğinizi aktarın, ftp den dosyalarınızı public_html içine aktarın. Tek sorun yeni sunucuda database adı farklı olacaktır, wp-config.php dosyasında yeni database adı, kullanıcı adı ve şifresini düzenleyin, bu arada muhtemelen farklı bir sunucuya geçtiğiniz için o sunucunun nameserver adresleri farklıdır, alan adını yeni nameserverlara yönlendirmeyi unutmayın.