Dolandırıcıların en büyük özelliği zenginlik vaad etmeleridir.

Ve Müthiş bir kibire sahip olmalarıdır.!

Bu adamların videolarını izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.

birde iş adamı olan gerçek bir iş yapan birisini izleyin.

Mesela örnek verelim ali sabancı adam 49 tlye ucak bileti satıyor ve kimseye zenginlik vaad etmiyor hatta otobüsün 100 tlye gittiği yere sizi 49 tlye götürüyor hatta daha ucuza götürüyor ve konuşurken adamda bir kibir veya insanlara sacma sapan birşeyler vaad etmiyor. Herkese hak ettiğini alıyor.

İşte bu adamlar devlete vergi vererek devletin açıklarından yararlanarak insanları dolandırıyorlar devlet vergisini aldığı müddetce bu adamlara ses çıkartmıyor neden çıkartsın ki tatlı para geliyor...

Bu ülkede *********** ve hırsız olmak asla suç değil. Hırsızlara ve Dolandırıcılara zarar verirseniz malesef hapis yatarsınız.!

Örnek Evinize hırsız girdi veya çocugunuz hasta hastane parasını yolda bir adam sizden almaya calıstı sizde ona karşılık verip darp ettiniz varacagınız yer kodes ve akabinde cezaevi ama hırsız ön kapıdan girip arka kapıdan çıkıyor.

İşte arkadaşlar biz dolandırıcıların kol gezdiği ve ceza çekmediği bir ülkede yaşıyor.

550 tane millet vekili 4 senede bir aklımızın almayacagı yalanlar söylüyor ve birde dokunulmazlık zırhına bürünüyorlar kimsede çıkıp ohaa bu kadar yalanı nasıl söylüyorsunuz demiyor.

Evet işte biz 550 tane yalan söyleyen insanlar tarafından yönetiliyoruz ve birde neden dolandırıcılar var diyoruz? Adamların ilham kaynakları kanun yapıcı olanları yalancılardan oluşuyor..! )

Siyasi bir yazı yazmadım hiç bir partiden değilim Hatta bütün partileri redd ediyorum. Siyasi bir polemiğe girmek istemiyorum sizde girmeyin inşaAllah.!

İçimdekileri ve gerçekte olanları yazdım.... wesselam..