Sevgili Old, vakti zamanında bire bir tanışıp, sohbet şansı bulduğum vizyonu geniş ve gerçekten donanımlı bir insan. O zamanlar yaptığımız çalışmamızda, bakış açısı dar bir firmanın seo işi ile ilgilenmiş ama o kısacık sürede bile müthiş işler yapmıştı.
Karşılığında aldığın asla hakettiğin değildi elbette ki, bunu mutlaka bir yerde telafi edeceğime inanıyorum. Açmış olduğun konu hakkında bir iki kelam etmem gerekirse, tam da "ne kalabiliyor ne de gidebiliyor insan" misali bir araftasın. Şu an ki yaptığın işlerde garanti bir kazancın olmuş olsa da seni az çok tanıdığımdan kafan da hep "ben buralara ait değilim" düşüncesi kemiriyor seni.
Ticaret hiç bitmeyecek bir durum ve büyüklerimizin dediği gibi ticaret'te "Gün var Ayı kurtarır, Ay var günü kurtarmaz" misali hep sürprizlerle dolu fakaatt gelişen teknoloji, internet üzerinden fırsatlar, projeler vb. unsurların yanında, senin de bu konulara olan hakimiyetin, şevkin ve kendini sürekli bilgi olarak tazeleyen yapın seni eninde sonunda bu alanlara itecek, O gün bugündür ya da yarındır ama mutlaka sonuç böyle olacak.
O yüzden sadece neden olmasın? diyor, seni tanıyan biri olarak yapabilecek çok şeyin olduğuna inanıyorum. Allah sana ve bu forumdaki tüm tanıdık, tanımadık arkadaşlara hayırlı bol kazançlar nasip etsin.