Yaşım 21, size göre yaşım ufak ama fikir alışverişi için engel değildir diye düşünüyorum. İstemediğim bir üniversitenin istemediğim bir bölümünü okuyorum. (İnşaat müh.) Baskılardan dolayı okumaya devam ediyorum ve içimde en ufak bir istek yok. Benim işim bilgisayar ve ticaret olduğu için kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ama olmak istemediğim bir yerde olmal beni çok olumsuz etkiliyor. Geçtiğimiz hafta bana göre yüksek bütçe ile e-ticaret işine başladım. İsterseniz size link atayım sizde bana fikir verin. Tek istediğim şu kısa ömrünüzde lütfen hayallerinizin peşinden koşun! Konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm birde video linki vereyim, izleyin. Şahsen beni çok etkiledi ve karar vermemde faydası oldu.
http://www.youtube.com/watch?v=tjzJRSKuWw8
Evet, benim isteğim de sizin gibi koşmak. Video oldukça dokunaklı. Sitenizin linkini atarsanız tabiki de beyin fırtınası yapabiliriz.
Ben bırakmanız taraftarı değilim. Evlisiniz, kadrolu işiniz var en azından bir güvenceniz var. İnternet işleri bu belli olmuyor. Bir gün iyi giderken 10 gün kötü gidebilir işleriniz. Sağlam kazandırabilir ama sürekliliği yok. Evli barklı adamsınız site acacaksınız 16 17 yaşında biri gelecek sitenizi kapattıracak kadar botneti vardır. Bütün o uzun süren emekler boşa gidecek bu tür nice olumsuzluğa karşı hazır mısınız ?
Evet internet işlerinin de bir takım riskleri var. Tabi reel işletmelerime güvenerek de bu yola çıkmak istiyorum. Şu an sıkıntılı bir dönem olabilir ama tatilden sonra işler Allah'ın izniyle açılacaktır. Site güvenliği konusunu da biraz araştırmam gerekcek. Bu konuya daha değinememiştim, hatırlattığınız iyi oldu. Bu tür bir örnek var mı elinizde? Botnet ile bir site tarihe gömülebilir mi?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 05:27:49 -->-> Daha önceki mesaj 05:22:51 --
hocam sizi daha önce hiç görmedim ve tanımıyorum, ancak yazdıklarınıza göre şunu söyliyebilirim ki bence buradaki bütün üyeler işini bırakma yazsada bu konuya olaylar şu şekilde gelişecek AR. Gör olarak çalıştığınız işi bırakacaksınız ve daha mutlu olduğunuz işi yapacaksanız yani web hizmetleri işini,
saate bakarsanızda şu anda 05.21 bu işlerde kendimizi daha mutlu hissediyoruz ki bu saatte yine boş boş tv izlemek yada uyumak yerine yine r10'dayız, ha ilerisi için ne olur tam kestiremiyorum.
Ama benimde kafamda gerçekleştirmeyi düşündüğüm web planları ve projeleri var bunlar için çalışıyorum. belki bazı hususlarda beraber çalışabiliriz. size pm ile telefon numaramı gönderiyorum, ortak projeler yapmasakta en azından tanışmış oluruz.
Bu yorum ilginç oldu

olaylar dediğiniz gibi gelişecek diye tahmin ediyorum(öyle istiyorum). Ama zamanını kestiremiyorum. Mutlaka müsait bir zamanda telefonlaşalım, en azından fikir alışverişi yapmış oluruz.