GrafiKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben Adana'da terörün kol gezdiğini, eli keleşlilerin serserilik yaptığını felan biliyordum; hatta Adana'nın MHP'li olduğunu iki yıl önce öğrendim. Araştırmalarım sonucu öğrendim ki Adana pek çok batı şehrinden daha gelişmiş(Büyükşehir belediyesi). Şehirde silah, serseriler felan yok(Gerçi her şehrin serserisi vardır, ama öyle abartılı derecede yok Adana'da)

Çok sıcak evet, hangi Amerikan senatörünün hangi akılla gidip İncirliğe üs diktiğini bilmiyorum

Arkadaşım Çukurova Üni'de okuyor. Dediğine göre gayet iyimiş.
Valla hocam bizim Adana'yı nasıl bu hale düşürdüler aklım ermiyor. 2 yıldır Portakal çiçeği karnavalı düzenleniyor. Tekrardan dikkat çekeyim festival vs değil karnaval. Adana için büyük eğlence oldu. Konserler düzenleniyor, geçit törenleri oluyor, gölde dünyaca ünlü italyan, fransız akrobatlar, tiyatrocular su üstünde gösteriler yapıyor, havai fişek gösterileri oluyor vs bu denli büyük bir organizasyon ekranda 45 sn gösteriliyor.
Elin gavur ülkesindeki Rio karnavalı ballandıra ballandıra anlatılıp, üstüne üstün oraya muhabir gönderilip özel çekimler yaptırılıp her kanalda 3-4 dk reklamı yapılıyor. Sanki Rio İstanbul'un bir ilçesi Sonra millet 2 satırlık adliye haberleriyle Adana'yı yazıyor kesiyor biçiyor.
Artık orada burada Adana'yı anlatmaktan, tanıtmaktan gına geldi