Konuyu kavrayabilicek yaş pörtföyüne, açtığım satış konularını takip edicek vakit , personel ve iş planına zaten sahibim.
R10 a ihtiyacınız olmadığını yardım/sitem/tavsiye amaçlı açılan konuyu reklama boğmanızla algılayabiliyorum oldukça. İnanın r10 platformunun sizin sağladığınız, sağmak istediğiniz hizmetede ihtiyacı yok.
Mcaafe spam gateway kullanıyoruz biz %90 a kadar bu sorunları engelliyor önüne geçiyor.
örnek bir ekran görüntüsü.
Genç kardeşim reklam ile tavsiyenin ayrımını yapabiliyorsan eğer gidip r10 da açtığın vps vds satış konularını takip et . . . Bizim ne r10 da ne de başka bir platformda ne reklama ihtiyacımız var nede sizler gibi satış konusu açmaya .... Açtığım her konunun arkasında bireysel değil kurumsal olarak durduğum için,
açtığım her konunun başlığına markamı basarım bundan rahatsız olabilirsiniz anlayışla karşılarım ... Konu satış konusu değil.Ahmet abiyi tanıyorum mustafa bilişim i tanıyorum gibi vs vs hikayeden söylemler değil, gerçekten çözümün varsa gel güzel güzel söyle paylaş bizde faydalanalım... Bu arada plesk 12 yi spam gönderimi konusunda denediniz mi?