PesimisTr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim kafanda az çok soru işareti varsa bu yazımla iyice giderim. Bonzai denilen madde şuan Türkiye'nin her yerinde vardır. Fakat bunu ciddi ciddi söylüyorum Adana'da polis denetimi çok sıkıdır. Her köşe başında polis arabası, her mahallede devriye gezen polisler vardır.
Üniversitesi temizdir. Temizlik açısından kastettiğim düzgün insanlar bulunur. Eğitimi bir çok üniversiteden iyidir. Kampüs'ünü ise kime sorarsanız sorun kötüleyecek tek bir insan evladı bulamazsınız Gölün dibinde yarımada gibidir. Adana'da sıkılacak insan tanımıyorum arkadaş ortamınız da sağlam ise.
Kışı sert geçmez ılımandır. Karı yok, çamuru yok. Kışın bazı günler kısa kollu tişörtler ile gezdiğimi bilirim Yazın sıcaklığı ise kuzenin pek yaşacağını sanmıyorum Genelde sıcaklar Nisan, Mayıs ayları başlar fakat çok aşırı değildir. Haziran'dan sonra tam sıcaklar çöker onda da zaten kuzeninin üniversitesi biter evine gider. Bildiğim kadarıyla zaten yaz okulu da Çukurova Üni.de bitmişti.
Yüreğir bölgesi dedikleri de hocam genelde yerleşim yeri olarak doğu'dan göç etmiş kişilerin oturduğu bölgedir.
Kuzenin genelde Çukurova bölgesinde takılacağı, gezeceği için hiç bir sorun yaşamayacaktır. Böyle söylüyorum yanlış anlaşılmasın Yüreğir'de de başına ne bir şey gelir ne bir olay yaşar.
17-18 yaşlarında Avea'da çalışmıştım. İşimiz Adana'nın belli bölgelerini gezip hat satmaktı. Allah sizi inandırsın hocam buradaki arkadaşların pislik dediği mahalleri tek tek karış karış gezdim hat sattım. Her dükkana girip sohbet ettim. Ben hayatımda bunu ciddi olarak söylüyorum bu kadar misafirperver insanlar görmedim. Her girdiğim dükkan çay ısmarladı. Öğrenci olduğumu falan da öğrenince elinden gelen yardımı yapmaya çalıştı. Yani anlayacağın hocam kimseye kötülük etmezsen kimse gelip de seni bulmaz.

Aklına takılan soru falan olursa tek tek cevaplayabilirim. İçin ciddi ciddi rahat olsun

O kadar Türkiye'ye yazar, gazeteci, aktör, şarkıcı, sanatçı kazandırmış ender şehirlerden birini herkesin böyle televizyondan 2 satır haberle tanıyıp kötülemesi gerçekten de çok üzücü
valla sağlam bir yorum oldu Çok teşekkür ederim hocam .