Lock53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kuzenim üniversite için Adana Çukurova Üniversitesini tercihler arasına yazdı . Tabi muğla filanda var ama Adana gelecek gibi gözüküyor . Fakat kız kuzenim olduğu için nedir ne değildir sormak istedim . Adana nasıl bir yerdir ? Kavgası , gürültüsü , rahatsız edici bir yönü varmıdır ? bir kaç detayla cevap verirseniz sevinirim . Cevap veren herkese +r10 nunu vericem .
Yanlış anlaşılmasını istemem 20 yıldır Adana'dayım.Aklına gelebilecek her türlü ortamına girdim çıktım. İlk öncelikle bayan mı erkek mi ?
Erkekse çok rahat takılır hiç sorun olacağını sanmıyorum. Her memleketin asılanı kavgacısı vs. vardır sizde bilirsiniz. Bayansa üniversite ve bulunduğu tarafta sorun olmaz fazla belki aşağı taraflarda biraz rahatsız ederler( belki ). Onun dışında şu 20 yıldır yaşadığım Adana dışarda anlatılan gibi kesinlikle değil. Millet bizim hır gür çıkaran öküz gibi falan bişey sanıyor. Tanıdıktan sonra da vazgeçemiyorlar. Dışarda anlatılanları kafanızdan silin hocam ilk öncelikle onu söyleyeyim. Öğrenciye en çok değer veren memlekettir bana göre. Antalya'da İzmir'de Mersin-Erdemli'de öğrenci arkadaşlarımın yanına gittim yemin ederim ellerinden gelse ekmek satmayacaklar hiç sevmiyorlar. Adana candır can. İçin rahat olsun.