İstanbul'da dışarıda dolaşırken bir şey dikkatimi çekti İstanbul'da o kadar siyahi göçmen varken hiç biri dilencilik yapmıyor tezgahlarını kurmuşlar ellerinde kuran hakkıyla ekmeğinin peşinde, diğer bir yandan aynı şekilde suriyeliler ve mısırlılar o kadar devletten sağdan soldan yardım almalarına karşın haraççılardan beter sürekli dilenme peşindeler, şehrin ortasına çadır kurmuşlar yaşıyorlar.Savaştan kaçan adamın İstanbul'da ne işi var onu da çözemedim sınır ilinin orada bir yerde bunların bekletilmesi gerekmiyor mu? Haberlerde gördüğümüz kadar dilencilerin üstünden günde bin liraya yakın para çıkıyor , inanıyorum bunlarda tonla para vardır.Sağdan soldan suriyeli kadınların erkeklerle zina yaptıkları filanda kulağıma geliyor ama bu konu hakkında bir şey diyemem görmediğim için.Çoğu ülkede bunları öldürürler , zaten ne geliyorsa başımıza insancılığımızdan geliyor Allah , kitap kelimesini duyan tav oluyor.
O siyahi göçmenler ailesiyle topraklarından sürülerek zülme uğrayak gelmedi, adam buraya para kazanmak için geliyor nasıl biz amerikaya yada avrupaya gidip iş yapıyorsak.(Oradada kargaşa olduğunda tıpkı suriyeliler gibi komşu ülkelere kaçıyorlar uçağa atlayıp buraya gelmiyorlar).Olayları karıştırmamak gerek.
Bir var çoluk çocuk sürülerek aç,sefil halde sokaklara düşmek bir var o siyahiler gibi gelip ticaretini yapmak.O siyahilere iyi bakın büyük çoğunluğunun ailesi kendi ülkesindedir burada para kazanıp oraya gönderirler,tıpkı ülkemizdeki çalışan ermeniler gibi

.
Suriyeli kadınların zina olayına gelelim;
Bence evvela kendi kıyafetlerimizdeki çamurlara bakmalı ondan sonra elalemin kadınlarına laf etmeliyiz neden ?;
Bugün dul bir bayan bile rahat bırakılmıyor erkekler sarkıntılık ediyor(bu tür olayları bilmeyen görmeyen duymayan yoktur.). Yok camına tıklatırlar, yok dedikodu çıkarttırırlar(evinin etrafında erkekler dolanıyor vs.)
bu kadar azman,ağzına kürekle vurulması gereken azgın teke varken gidipte suriyeli kadınlara yada kendi toplumumuzdaki dul kadınlara laf etmem.Tabiki her toplumda raydan çıkıklar vardır nasıl bizim içimizde genelev gibi çalışanlar varsa onlardada vardır ama nasılki içimizdeki raydan çıkıklar tüm topluma mâl olmuyorsa gidipte bir iki çürüğü tüm suriyelilere mâl etmemeli.
Ha dilencilik konusunda haklısınız ona birşey diyemem, ama suriyeliler burada işletme açmaya başlamışlar doğu bölgesindeki bazı esnaflar iş yapamaz hale gelmişler yine isyan çıkıyor adam ne yapsa batıyor ölsün bu suriyeliler

.
Şimdi diyeceksiniz geldiler ekmeğimizle ortak oldular kârımızı düşürdüler vs. Valla bizde Almanyada varız girip çıkmadığımız delik kalmadı

Ozaman Almanlarda bizi sürsünler topraklarından orası bizim memleketimiz değil zira

.Bu işin sonu ırkçılığa dayanıyor kendimize hakim olmalı iyice enine oyuna düşünmeliyiz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:39:46 -->-> Daha önceki mesaj 15:38:17 --
Benim milletimin refah seviyesi çok yüksek, hayat şartları mükemmel olduğu için her olayda yanımızda olay suriyeli kardeşlerimizi yalnız bırakamadık.
Onlar nasıl ki bize her zaman yardımcı oldu ve yanımızda bulundu, bizde bu günde onları yalnız bırakamadık. Çünkü onlar tarih boyunca bizim dostumuzdu, kardeşten daha öteydi.
Benim Türk kardeşim ölüyor, bu özgürlüğün fıtratında var.
Ama suriyeli kardeşim ölmemeli, bu insanığa sığmaz.
Kesinlikle aynı fikirdeyim

.