iozsaydi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseyi suclu duruma sokmak ya da, sattiginiz urunu baltalamak gibi bir niyetim olsa teklif vermezdim, zaten attigim mesajda da yazmisim. Yanlis anlasilmasin diye. Burada herhangi bir suclama da yapilmamistir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:45:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:40:51 --

Sahsen urune referans olmak isterim, zaten acik arttirmaya katilma sebebim urununuzu denemektir. Tabii memnun kalma durumunda referans olunur, benim sadece bilgilendirme olarak link verdim. Sizin urununuzun sahte, cakma, yan sanayi, ise yaramaz diyerekten verilmemistir. Sadece o linki verilme sebebi alicak olan arkadaslatin yanlis urum sahte vb. Urunler konusunda bilgilendirme amacli verildi.
Deneyip görmektense sahte ürünler varmış deyip teklifi geri çekmeyi tercih ettiğiniz için kendimi savunma ihtiyacı hissettim... Neyse ilginize teşekkür ederim... Bu bir açık arttırma konusu ve tartışma platformuna dönüşsün istemiyorum... Merak ettiğiniz sormak istediğiniz ya da şüphe duyduğunuz bir şey olursa özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.
.................................................. .................................................
50 TL Den Devam Ediyoruz... Çok Ucuza Gidiyor Yok Mu Arttıran =)