Merhabalar,

Kişisel sitelerden tanıtım yazısı satın alımı yapacağız. Bunun için bazı kurallarımız mevcut. Bu kurallar çerçevesine uygun olarak teklifi PM atarsanız çok sevinirim.
  • Tanıtım yazısı alacağımız siteler "sadece tanıtım yazısı" paylaşımı yapan sitelerin olmaması gereklidir.
  • Kişisel blog olması ve kendine ait yazılar paylaşılması gereklidir.
  • Blog sitesindeki makaleler kişinin kendi elinden yazılacaktır, tanıtım yazısını da arkadaş yazacaktır.
  • PageRank / TrustRank ve Hit bilgileri istenecektir.

Kendinize ait bir blog varsa ve "SÜREKLİ OLARAK" çalışmak isteyen arkadaşlar varsa (gizlilik çerçevesi içerisinde) teknoloji, giyim, ev eşyaları, mobilyalar vs. konularında yazı yazabilecek (kendi sitesinin içeriğine göre) arkadaşlar varsa PM atabilirler.

İş işleyişi

Anlaşmaya varıldığı taktirde örnek olarak size "cep telefonu" konusunda tanıtım yazısı isteyeceğim. Siz tanıtım yazısını yazıp istediğimiz 2-3 adet linki istediğimiz anahtar kelimelerde ekleyeceksiniz.

Her şey bu kadar.

Ödeme

Ödemeler PayPal üzerinden gerçekleşirse daha iyi olur. Haricen ödeme bilgilerini de PM'de iletebilirsiniz.

Sitenizde yazacağınız tanıtım yazısı için de fiyatınızı PM ile atmayı unutmayın.

[Konu Multidir]

Ekstra NOT: Arkadaşlar ben SEO Uzmanıyım. 2006 Yılından bu yana bu işteyim lütfen, cidden rica ediyorum bana hiç bir şeyi bilmiyormuşum gibi yaklaşmayın.

Teşekkür ettim...