ben olsam, yaptığım şeyin doğruluğuna inanıyorsam küfür edenleri falan sallamazdım. laflarını bile etmezdim, 'yok' muamelesi yapardım. kendi kendine konuşsun dursun.
size de tavsiye ederim. bazılarına yapılabilecek en iyi muamele budur. görmüyorum ben seni, duymuyorum, önemsemiyorum...internette çok olur bu ve buna benzer şeyler. birkaç 'aldırmama' alıştırması yaptınız mı alışırsınız.
Aynen öyle. Duymamazlıktan geleceksiniz. Rapor edin biz ilgilenelim o arkadaşlarla. Hayatın her alanında var böyle kişiler. Fakat pireye kızıp yorgan yakmakta doğru değil.
Ayrıca paylaşım karşılık beklemeden yapılırsa güzeldir. Tabii ki insan karşılığında güzel şeyler bekliyor. Fakat herkes böyle yaparsa, o zaman zaten az olan paylaşım yapma özelliği tamamen biter. Bu sebeple kimseye aldırmayın. Sakin olun. Varsa sıkıntılı arkadaşlar bize havale edin.
Paylaşımları körelten arkadaşlara da buradan mesaj vereyim. Yok şunu da ver, bunu da ver gibi laflarla kimseyi sıkmayın. Kimse size birşeyleri söylemeye mecbur değil. Ayrıca eleştiri yapacaksanız, karşınızdakini kırmadan yapın. Paylaşımın doğruluğu hakkında şüpheleriniz olabilir. Bu şüphelerinizi, mantıklı açıklamalarla, kibar bir şekilde dile getirin.
@Image; , sizde paylaşımı konuya tekrar ekleyin lütfen. Eğer gerçekten küfür edenler yüzünden konuyu sildiyseniz, o mesajları yada konuşmaları rapor edin. Ya da bana özel mesaj atın. Bu arkadaşlara kızıp da konuyu silmek, mesajınızı beğenenlere ve size teşekkür edenlere karşı da yapılmış bir yanlış olur.
Neyse çok uzatmayayım. Vermek istediğim mesajı herkesin aldığına inanıyorum. İyi çalışmalar.