Merhaba, scriptiniz belli süreden sonra mecburen fazla sorgu yapıyor o halde bunu oldukça performanslı hale getiren litespeed yazılımı var. Litespeed Trial(deneme) sürümünü WHM'den kurabilirsiniz.
Veya hocam kodlarda bence uyarlamaya gidebilirsin. Resimleri optimize et gtmetrix.com dan siteni sorgula nelerde yavaşladığını görürsün ona göre kodlarda uyarlamaya gidebilirsin işe yarıyor
Hocam siteniz gerçekten çok yavaş yaklaşık 10 saniyede açılıyor,
1. İlk olarak anasayfanız 115 sorgu yapıyor. Script optimizasyonuyla bunu aşağı çekin
2. Litespeed e o kadar para vermeye gerek yok, aynı işi -hatta daha iyisini- yapan Nginx ücretsiz bir yazılımdır onu kullanabilirsiniz. Benim site apache de iken 5 saniyede açılıyordu nginx + google pagespeed modu + gzip + xcache ile bir server kurdum şuan 1.25 saniyede açılıyor. Digitalocean dan ayda 5 dolara bir vps alabilirsiniz.
https://developers.google.com/speed/...om&tab=desktop
bu skorun 80 ve üzeri olması gerekiyor ki google bot sitenizi sevsin. Benim skor 59 idi şuan 88. Eğer arzu ederseniz ücreti dahilinde yardımcı olabilirim.
arkadaşa katılıyorum kesinlikle litespeed e para vermeyin. bunun yerine nginx kullanın gayet hızlıdır.
nginx kullanan popüler siteler
Sina.com.cn
163.com
Wordpress.com
Yahoo.co.jp
Yandex.ru
Vk.com
Pinterest.com
Tumblr.com
Instagram.com
Soso.com
Öncellikle hepinize teşekkür ederim ilginiz için. nginx programını bende araştırdım. Nginx kullanabilirim evet. Bu arada @Kuralsiz hocam size pm attım.