Üşenmeden 7 sayfayı okudum, şarkıcı kim acaba gerçekten çok merak ettim.
Arkadaşlar burada aldığınız ücretleri yarıştırmıyoruz. İsteyen istediği ücretide teklif edebilir. Sadece 1000 TL üstü isteyen arkadaşların seçilme %leri diğerlerine göre daha az olacaktır.
Burada çalıştığınız diğer kişiler daha mı ünlü yarışıda yapmıyoruz

Ama bu kişiyi sokakta kime sorsanız tanır. Tanımama ihtimali %0. Ama Tarkan veya Sezen Aksu'da değil kendisi.
Teklif veren tüm arkadaşlara tşk ederim. Diğer 3000-4000 TL arasına yazılım mühendisi bulamayan arkadaşlarda kariyer.net yenibiris.com gibi sitelere ilan vererek aradıkları kişiyileri bulabilir. Ortalama yılda 1000+ yazılım mühendisi mezun oluyor. Türkiye'de sadece odtü , sabancı , koç 'da yok. Diğer illerde daha ufak çaplı üniversiteler var. Bu şehirlerden mezun olanların kazandıkları ücretler ünlü üniversitelere göre daha azdır.
Türk Telekom 'da çalışan bir yazılım mühendisi maaşı 4000 TL'dir. Çokda hayal dünyasında yaşamamak gerekli! ( Nerden biliyorum derseniz çocukluk arkadaşım türk telekom'da proje geliştirme müdürü )
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:38:13 -->-> Daha önceki mesaj 02:34:14 --
Hakları tamamen müyapda. Ondan dolayı böyle bir çalışma yapması imkansız.