Kuralsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende de olmuştu ameliyat olmaya cesaret edemedim, siyah, zift gibi bi krem vardı bikaç kere onu kullandım ama çok bir faydasını görmedim, en sonunda biraz tentürdiyot ve tırnak makası marifetiyle kendime ufak bir operasyon yaptım birkaç hafta hijyene çok dikkat ettim ve şuan sıkıntım yok çok şükür. Ama benim yaptığımı kimseye tavsiye etmem, çok daha kötü durumlara sokabilirsiniz kendinizi.
Basit gibi görünse de hayatı zehir eden bir rahatsızlık, allah şifa versin.
Sağolun hocam

Hublot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben geçirdim acısı çok büyük Size tavsiyem olmayın, çünkü bende halen kaldı o sorun.

Önerim size; Tırnağı battığı noktadan kaldırarak altına sert bir küçük karton gibi birşey koyun tırnak havaya kalksın ve uzasın, sürekli böyle yapın boşuna operasyon geçirmeyin
Doktor yatak kısmında ki kökleri alınca o bölgeden bir daha tırnak çıkmayacak kesin çözüm dedi. operasyon yapacak doktor prof. ama bilmiyorum hala derin düşünceler içerisindeyim

HakanAkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen sene oldum ben sol ayağın baş parmagından ameliyatta çok fena ağrıyordu 4-5 saat içinde agrı dindi ama 5-6 ay sonra tekrar batmaya başladı malsef ameliyatla olmuyor ben tırnagı uzatıp altına pamuk koyuyorum suanda gayet iyi tırnaklar
Siz yatak kısmında ki kökleri mi aldırdınız yoksa sadece tırnağımı çektirdiniz ?

KodiXes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2-3 defa ameliyat oldum aynı sebepten dolayı. Uyuşturucunun etkisi geçince ayak parmağınız adeta zongluyor ama ertesi güne pek acı hissetmiyorsunuz. Vede pansuman sırasında sargı bezini sökerken biraz canınız yanıyor.
Daha sonra batma olayı tekrarladı mı hocam ? Ayrıca ne kadar süre içerisinde ayakkabı ile dolaşabilecek hale geldiniz. Bana doktor 2 gün evde dinlendirirsin daha sonra sinemaya gidebilirsin dedi ama bilmiyorum