Merhaba, Özel mesaj ATMAYINIZ! Direk attığınız mesajı okumadan siliyorum.
Bu bilgilerle başvuru yapmanız gerekmektedir ; Itrader puanınız %100 değilse işe talip olmayınız lütfen. Özel mesaj istememe sebebim işi verecek şarkıcı konuya girip kendisi yazdığınız referansları ve istediğiniz maaşı görecektir. Özel mesajları kendisi okuyamıyor.
- İstediğiniz aylık ücret (1000 TL üstü ücretiniz varsa böyle bir bütçemiz yok!)
- Referanslar
- Bildiğiniz yazılım ve programlar
Ünlü bir şarkıcının web sitesini kurup hakkında haberler yazacak , youtube'da videolar yayınlayacak facebook'da sayfasını yönetecek sabit aylık maaş alacak birisini arıyoruz.
İşi evinizden yapabilirsiniz ofise gelmenize gerek yok.
Tercihen istanbulda yaşaması gerekmektedir.
- Wordpress ve benzeri sistemlerde deneyimli (kurulum,tasarım gibi işleri yapabilmeli)
- Kısmen photoshop bilmeli
- Video montajı yapabilmeli (bazı videoları youtuba yüklemeden önce montajlamak gerekebilir çok profesyonel olmasada bazı montaj programları bilmeniz gerekli)
Merhaba;
Şarkıcı arkadaşın web sitesini kurar ilgili haberleri web sitesinde günlük yayınlar ve çeşitli sosyal ağlarda sarkıcı arkadaş için web sitesi aracılığı ile haberleri paylaşırım. Google Analytics ile arkadaşa haftalık ve aylık web sitesi için raporlar sunabilirim. ( web sitesine günlük kaç kişi girmiş nerden gelmiş ne kadar kalmış hangi sayfaları dolaşmış gibi ).
Wordpress ve benzer hazır sistemlerde orta düzeyde bilgim bulunmaktadır. ( developer anlamında )
- Düzenleme Derecesinde Php
- HTML
- Photoshop ( Gerekli düzeyde olduğuna inanıyorum. )
Hiç bilmiyorum yada yapamam demiyorum ama video mantaj programları hakkında fazla bilgim yok.
Web sitesi için seo çalışmaları yapar web sitesini arama motorlarında üst sıralara getirebilirim. Bu sayede yüksek bir ziyaretçi kitlesine sahip olabiliriz.
Bı iş için teklif edeceğim ücret aylık : 800 TL'dir.
Eğer ilgilenirseniz bana pm atabilirsiniz.
Hızlı cevap almak isterseniz mail atabilirsiniz.
Mail :
developer.tyfnsfgl@gmail.com