olası sebepler:
- aşırı backlink kaybı
- rakiplerin sizlerden iyi olması
- tasarım değişikliği
- siteye alınabilen zararlı backlinkler
- düştüğünüz kelimelede filtreye girmeniz
hocam öncelikle sorunu tespit edelim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:53:05 -->-> Daha önceki mesaj 01:51:26 --
Maalesef aynı şey söz konusu;
Google, bu sitedeki sayfalara işaret eden, doğal olmayan, yapay, yanıltıcı veya aldatıcı bağlantılar düzeni algıladı. Bunlar, PageRank'i gönderen bağlantılar satın almak veya bağlantı planlarına katılmaktan kaynaklanabilir.
2 ay önce bir backlink sistemine üye olmuş sonra riskli olabileceğini düşünüp silmiştim. Ama benim sitem diğer linklerde çıkmaya devam ediyormuş. Şimdi kaldırılması için rica ettim.
Linkler kalıdırıldıktan sonra tekrar incelenme talebinde bulunacam. Bu etkisini ne kadar zamanda gösterebilir. Tam üniversite tercihlerinin olduğu en aktif dönemimde büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.
hocam kaldırmaları için rica etmek yerine bağlantıları google webmaster tools üzerinden reddebilirsiniz. işlemleri yaptıktan sonra, olası tüm sorunları çözdüğünüzü düşündüğünüzde yeniden inceleme isteği gönderin