qpaylas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Freelance bir iş için ne kadar isteyecekler merak ettim Dediğim gibi ben 3500 tl'e unity 3d , 3dsmax , cocos2dx , java bilen adam çalıştırıyorum. İkiside bilgisayar mühendisliği mezunu. Hürriyet, Milliyet gazetesinde web sitesi için çalışan editör arkadaşlarım var. Aldıkları maaş askeri ücret. Hergün işe gidiyorlar. Saat 8:30 da gidip 19:00 civarı çıkıyorlar. Bazı zamanlar sabahlıyorlar. Siz işleri nerden alıyorsunuz bilmiyorum ama ekmek artık aslanın ağzında değil midesinde.
Olaya bakış açınıza bayıldım. Unity 3d 3dsmax coos2dx ve JAVA bilen adam'ı 3500'e çalıştırıyorsanız ve o adam bilgisayar mühendisliği mezunuysa, önce size, sonra da ona helal olsun diyorum . Senior PHP developer + JavaScript + Veritabanı hakimiyetini sen bu fiyata çalıştırırsın ancak gülünç kaçmaması için. Amacım konuyu baltalamak değil de, burada aradığınız kişi hamallık yapacak kısacası. Ünlü bir "SANATÇI", kod işinin gerektirdiği "SANAT" için gerektirdiği parayı ödemeli bence. Profesyonel olarak çalışırsanız, fiyatın ve kalitenin birbirine orantılı olduğunu görürsünüz.