SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilgin olsun bende aynı sekilde girdim hisse senetlerine ancak girdigime pişman oldum
Gercektende profesyonellerin işidir. Geçen cuma 2 hisse aldım 5k ya diyelim bugün satmak zorunda kaldım neden çünkü işi tam bilmiyoruz kazanan hep profesyonel olanlar yani hisse sahipleri hep kazanıyor bizim paralarımızı hem degerlendiriyorlar hem de pay alıyorlar.

cuma gününden bugüne kadar toplamda 70 tl zarar ettim.
ayrıca satış sonrasında ise paranız hemen hesabınıza yatmıyor bunlar o kadar adi dirki paranız 2 iş günü sonra hesabınıza yatıyor kısaca o zamandan da rant saglıyorlar.

Ek olarak parayı götüren asıl kişiler bankada çalışan genelde kredi işlerine bakan sizin benim hesaplarıma ulaşıp gizlice borsaya girenlerdir.

Çok girmek istiyorsanızda çok iyi bilen birinden egitim almanızı öneririm tabi o kişide paylaşmak asla istemez bilgilerini.

Kazanmak istiyorsanızda sizlere tavsiyem 50k paranız var ise misal diyorum bu miktarı , paranızı vadeli bonoya yatırın misal bugün işbankasına yatırdıgınızı farz edin 4 ay sonra yaklasık olarak 1.4k ya yakın para alabilirsiniz.
Yok hocam o şekilde büyük meblağlar ile birden girmeyi düşünmüyorum.

Mesela 1K yatırıp 3-4 sene falan hiç ellemeyi düşünüyorum.(aralarda güzel yükselişler olursa bozdurup, farklı hisselere geçiş yapabilirim.) Yani acil lazım olacak bir miktarı yatırmayacağım.

Bilgiler için teşekkür ederim.