samsung parayı buldukça ittiriyor. en basit kıyaslaması samsung galaxy grand neo , huawei asceng g610 daki özeliklerden kötü lakin huawei 500 tl , neo ise 700-800 tl arasına satılıyor

Bu firmanın sonuda nokia gibi olucak. Nokia totoyu kurtarmak için microsoft a dayadı kendini win8 phone ile piyasada fark yaratırım die ama windows kaynak kullanımda mobil olarak ne kadar başarılı olsada android gibi mobil piyasada tutulamaz.ki tarihi geçmişlerinden bu belli. gelelim lg ye. lg ürün kullandım harika cihazlar yapıyor adamlar. samsung apple ve nokia ya nasıl acı çektiriyorsa yakın zamanda lg hepsini harcayacak. + genel görüşüm bu zamana gelindiğinde nokia die bir şirket kalmayacağını düşünüyorum

o sebepten şu an huawei var bende ama fiyatı makul die aldım ki oda süper bir cihaz.parasına göre hakkını veriyor. ama param olsa lg alırdım. en azından samsung artık markalaşma bahabında kalite sayıklayarak kullanıcılara ittirmeye başladı.bakınız bundan 3-5 sene öncesi nokia- samsung aynı sınıf ürün kıyaslamasındaki fiyatlara. bu birazda kendi kuyusunu kazmak oluyor. apple gibi kodaman kullanıcı platformunu yakalamaya uğraşıyorlar ama bunu her firma başaramaz ki o pazar payı çok dar.nokia da bunu yapmaya çalıştı samsung ta aynı yoldan gidiyor. neyse kısacası 2-3 şirket batırdım ben bu yazımda. LG on numara makinedir apple da samsung ta almam.hele apple bedava verseler satar başka makine alırım

ek not: zenginlik aldırış etmemektir. bende o kadar pahalı cihazı günde 2 kez diyalize bağlar gibi şarja bağlamayı görmezden gelemem .fakiriz gururluyuz :d lg ile mutluyuz hihihih

*katılıyorsanız 'like'lamayı unutmayınız teşekkürler