Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Söyledikleriniz pek inandırıcı değil. En başında, " Teklif düşük geldi, o yüzden satmaktan vazgeçtim " deseydiniz, bu kadar üzerinde durmayacaktım. Arkadaşla aranızı yapmaya çalışırdım. Fakat şu durumda istemeden de olsa uğraşmak zorunda kalıyorum.

Konuya bakmıştım. İlk rapor geldiğinde " Son Düzenleyen DarkHouse; 13 Mayıs saat : 20:00 " civarıydı. Saati 3 aşağı 5 yukarı böyleydi. Şimdi baktığımda " Son Düzenleyen DarkHouse; Bugün at 00:36:56. " yazıyor. Mesaj aynı. Aynı mesajı neden değiştirme gereği duydunuz ?

Sayfayı 48 saat dolmadan sattım diyorsunuz. Fakat ne hikmetse, 48 saat dolmadan geri alıyorsunuz. Ayrıca rapor eden arkadaş, ihalenin son tekliften 24 saat sonra biteceğini söylemiş. Yani 48 değil, 24 saat.

Tüm bu konulara bir açıklık bekliyorum. Açıklama yapıldıktan sonra, konunun 2 çözüm yolu var. Ya sattığınıza dair, istediğim kanıtları eklersiniz, yada sayfayı 5 TL karşılığında en son teklifi veren arkadaşa satarsınız. Diğer çözüm yolu da, forumdan uzaklaştırılmak. Seçim sizin.
1.si bugun tekrar duzenleme sebebim sattiktan sonra konuyu satis iptal diye editlemistim bugun kilitlenmedigi icin satildi diye duzenledim.ARKADAS YALANDAN BIR REPORT YAPMIS 48 SAAT YAZIYORDU 24 SAAT DEGIL,LUTFEN KONTROL EDIN.2.si oyle bir seyde yazabilirdim ama doğru olmayan bir seyi yazmam ne kadar doğru ? 3.su kanit sunuyorum alan kisiyle konusabilirsiniz.Adami taniyorum.Bu yuzden makbuz istemedim . Hesabimida vereyim internet banksciligi varmi kontrol edin.