DarkHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan kisiyi daha onceden tanidigim icin hic makbuz istemedim internet bankaciligimda yok.Facemi sevgilimde bildigi icin satis mesajlarini siliyorum.kanit atmam icin alan kisiyi veriyim görüşün cünkü baska pozif bir kanitim yok. ben buralara gelecegini ve boyle bir kuralin oldugunu bilsem ( sabit konulari inceledim boyle bir kural goremedim ) makbuz isterdim.Simdi ne yapabilirim.?
Söyledikleriniz pek inandırıcı değil. En başında, " Teklif düşük geldi, o yüzden satmaktan vazgeçtim " deseydiniz, bu kadar üzerinde durmayacaktım. Arkadaşla aranızı yapmaya çalışırdım. Fakat şu durumda istemeden de olsa uğraşmak zorunda kalıyorum.

Konuya bakmıştım. İlk rapor geldiğinde " Son Düzenleyen DarkHouse; 13 Mayıs saat : 20:00 " civarıydı. Saati 3 aşağı 5 yukarı böyleydi. Şimdi baktığımda " Son Düzenleyen DarkHouse; Bugün at 00:36:56. " yazıyor. Mesaj aynı. Aynı mesajı neden değiştirme gereği duydunuz ?

Sayfayı 48 saat dolmadan sattım diyorsunuz. Fakat ne hikmetse, 48 saat dolmadan geri alıyorsunuz. Ayrıca rapor eden arkadaş, ihalenin son tekliften 24 saat sonra biteceğini söylemiş. Yani 48 değil, 24 saat.

Tüm bu konulara bir açıklık bekliyorum. Açıklama yapıldıktan sonra, konunun 2 çözüm yolu var. Ya sattığınıza dair, istediğim kanıtları eklersiniz, yada sayfayı 5 TL karşılığında en son teklifi veren arkadaşa satarsınız. Diğer çözüm yolu da, forumdan uzaklaştırılmak. Seçim sizin.