DarkHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfayi sattim alan kisi sayfayi begenmedi ve geri verdi.Kanit atma zorunlulugum yok size. SEBEBI KONUDA 48 SAAT SONRA TEKLIF CIKMAZSA SON TEKLIFE VERECEGIMI DILE GETIRMEM.
Sen kim oluyorsunda bana terbiye bekçiliği yapıyorsun ? Gayet terbiyeli bir şekilde yorum attım .Sayfa hemen al fiyatina r10 disi bir kisiye satildi 48 saat gecmeden.Kanit atma zorunlulugumda yoktur 48 saat gecmeden konuyu editledigim icin.yine sen kim oluyorsunda bu konuya yorum atıyorsun ?
Konuyu teklif geldikten 48 saat gecmeden editledim. 48 saat gectikten sonra editleseydim size hak verirdim. AYRİCA FORUMDA BOYLE BIR KURAL YOKTUR.
48 saat gecmeden once editledigim icin kanit verme zorunlulugum yok. Facebooktaki mesajlarimi siliyorum alan kisiyi ekleyip sorabilir moderator.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:03:38 -->-> Daha önceki mesaj 00:59:28 --

Moderatore gerekli mesaji attim. Bu konu moderator DewilTown ben ve sayfayi alan kisi arasinda olan bir konudur. HADDI OLMAYAN ARKADASLAR KONUYA GIRIP BALTALAYACAK YORUM YAPMASINLAR.
Forum kurallarını benden daha iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz yani ? Ben yada yönetimden bir arkadaşım, bir kanıt istediyse eklemek zorundasınız. Açık arttırma devam ederken, satışı sonlandıramazsınız. Eğer hemen al ile teklif geldiyse, bunu konuda belirtir, gerekli kanıtları eklersiniz. Yoksa her önüne gelen açık arttırma konusu açar, sonra istediği teklif gelmezse, ben dışarıdan sattım diyerek iptal eder.

Tekrar söylüyorum. Kanıtlarınızı konuya ekleyin. Aksi halde işlem yapacağım.