Herkese gider yapıyosunda, şuanki haliyle kayıt ücreti bile etmez işte.
Burası domain değerlendirme bölümü, fikir alışverişi bölümü değil.
Şu bölüme objektif insanlar konu açsın, görüş almak isteyip sonra kaldıramayanlar deği
ya allah aşkına git başkasına sar bana değil ben diyorum ki domain iyidir - kötüdür sormuyorum bunun giderle alakası yok ben bu domaine nasıl bir proje yapılır onu soruyorum fikri olan yazar olmayan kalkıp kayıt ücreti bile etmez demesinin benim için yararı-zararı yok bunu sölüyorum nerenizle okuyorsunuz. eğer konuda domain nasıl deseydim eywallah ama sorum domainin iyisi-kötüsü değil ne olabilir kısmı umarım anlatabilmişimdir
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:06:38 -->-> Daha önceki mesaj 01:04:39 --
Burası beyin fırtınası bölümü mü? Domain değerlendirme bölümü. Domain nasıl diye sormayacaksan başka bölüme açacaksın konuyu hocam, buraya değil.
Domain değerlendirme bölümünde, domainin nasıl olduğu ve edeceği değer yorumlanır.
benim mesajım direk size yönelik değildi benim sorum bu domaine nasıl bir proje yapılabilir fikri olan söyler olmayan söylemez kategori olarak yanlış olduğunu düşünüyorsanız bunuda report butonu ile yönetime iletebilir rahatsız olan kişiler. yine diyorum deminki mesajım sizin şahsınıza yönelik bir mesaj değildi