Kier'in vBulletini bilen biri olarak mevcut yazılımda mutlaka üstüne koyarak, geçmişteki hataları bilerek kodlama yaptığından eminim hocam. Zaten bu ilk bakışta farkediliyor. Forumun stabilitesi konusunda hemfikiriz, sadece benim sorunum yıllardır forumda olan üyelerimizin alışkanlıklarını değiştirmekteki zorluk... Her ne kadar büyük görünse de eğlence üzerine kurulu forumları yürüten 50-60 yoğun katılımcıdır. Dolayısıyla bu kitlenin fikirlerini göz önünde tutmak zorundasınız. Kabul edin ki bir yardım forumu veya belirli bir alanda yayın yapan (örneğin elektronik, araba markaları, cep tel vb gibi) forum değiliz. Ee bu durumda basit bir anlatımla elbette üyelerin online olup olmadıklarını görmek önemli hale geliyor
Evet eklentiler gittikçe zenginleşiyor ama bu kez de vBulletin'in gibi sorgulara boğulmakla yüzyüze kalmak var.
Sizin yazdığınız bir eklentiye rastlamıştım, umarım 3.4 sürümü bomba gibi gelir.
Bu arada bahsettiğin yanlışlıkla yanlış indexlettiğim (geçiş aşamasında) üye linklerini yönlendiren .htaccess kodlarını vermiş Jake Bunce, destek konusunda hızlılar ama benim gibi İngilizce'si yetersiz olanlar için Türkçe destek sitelerinin güçlenmesi en büyük temenni.
Site adresini özelden yazıyorum hocam. Zaten son çırpınışlar artık eğer forum hayatına son vermek gibi bir karardan sonra Xenforo bomba çıkışlar yaparsa bana faydası olmaz.
Yazdıklarımı, 80 K lardan yerlerde sürünen hitlere gelen birinin penceresinden bakarak değerlendiriniz hocam. Yoksa Xenforo'yu aslına bakarsanız ben de çok sevdim

Sorun belki de bambaşka...