Merhaba,
1.4 yaması geliştirildi ve Codecanyon onayına sunuldu. Codecanyon ekibi incelemelerini yaptıktan sonra satın alan kişilere otomatik bir email gidecek ve profil sayfalarından güncel versiyonu indirebilecekler.
En büyük güncelleme yönetici panelinin kelimesi kelimesine Türkçe'ye çevirilmesi oldu. Ek olarak şu güncellemeler yapıldı:
Yeni özellik: Türkçe artık resmi olarak desteklenen bir dil olmaya başladı.
Yeni özellik: Artık Yönetici Ayarları içerisinden öntanımlı tema değişikliği yapılabiliyor.
Yeni özellik: Paylaşımlara "Sonraki" butonu eklendi.
Geliştirme: Artık tema isimleri Türkçe görünecek.
Geliştirme: Yönetici paneli artık hem Türkçe, hem İngilizce desteklemekte.
Geliştirme: Kullanıcı yönetimi sayfasında artık kullanıcının nereden kayıt olduğu görülebiliyor. (örn facebook)
Hata çözümü: Yasaklı kullanıcılar artık Arwell'e facebook üzerinden giriş yapamayacaklar.
Hata çözümü: Facebook Connect özelliği geliştirildi ve yaşanan bazı hatalar düzeltildi.
Hata çözümü: Artık silinen gaglar arkalarında gereksiz bilgi bırakmıyor. (örn bildirimler)
Hata çözümü: Pinterest butonu artık resmi düzgün çekiyor.
Karışık: Dökümantasyon bu yamadaki değişiklikleri kapsayacak şekilde güncellendi.
Güncelleme talimatları docs/updating/to_1.4.txt dosyasında yazıyor.
Versiyon güncelleme ne zaman olacak acaba? Eklenen sabit içerikleri dahi yönetim panelinden düzenleyemiyoruz. İçerik ekleme sayfalarında editör de yok. Aylar önce aldım fakat neredeyse test versiyonu gibi, olması gereken çoğu şey yok. Tema ve dil seçimini de admin panelinden yapıyorum fakat aktif olmuyor. Acil versiyon güncellemesi bekliyorum, aylar öncesinden iletmiştim...
Merhaba,
Şuan onay sürecinde. Birkaç güne kadar indirebiliyor olmanız lazım.
Bunu yapmamamın sebebi, şuan Charisma adlı temanın (admin paneli teması) kullandığı WYSIWYG editörünün, oluşturulan sayfanın editlenmesine izin vermemesi. Veritabanından gelen HTML'leri düzgün parseleyemiyor, bu yüzden sayfayı güncellemek istediğinizde bazı yerler yanlış şekilde çıkabiliyor.
Bu yüzden, muhtemelen bir sonraki yamada, daha düzgün HTML yazabileceğiniz (CKEditor ve türevleri) gibi editörleri entegre edeceğim. O zaman sayfa ve widget güncelleme özellikleri de devreye girer. Şuan yapılacaklar listemde kart olarak bekliyorlar.
Belirttiğiniz iki sorun da 1.4 yamasıyla düzeltildi. Artık ayar yönetiminden öntanımlı olarak tema seçebiliyorsunuz (bonus olarak tema isimlerini de Türkçe yaptık), ve dökümantasyonda uygulamayı nasıl öntanımlı olarak Türkçe yapabileceğinizi anlattık.
Bunların haricinde, ne tür özellikler istiyorsunuz bunları belirtiseniz ileriki yamalar için listeye ekleyebiliriz.
Teşekkürler.